Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cel mai rapid Ferrari noi imagini.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 02 Martie 2012 11:28

Ferrari F12 BerlinettaNoul model creat de cei de la Ferarri numit F12 Berlinetta este cel mai rapid automobil creat vreodata de compania italiana.  Noi imagini au aparut create digital cu acest automobil au aparut recent. Acestea arata forma caroseriei celei mai rapide masini Ferrari.


Ferrari F12 Berlinetta:

    Acest model creat de renumita companie italiana producatoare de automobile de lux de la Maranello este dotat cu un motor de 12 cilindri de 6.3 litri si produce max 720 cai putere. Principalul rival al acestui automobil este Lamborghini Aventador care atinge doar 690 cai putere.

    Acest motor puternic impreuna cu o masa redusa pana la 1.5 tone datorita unui sasiu foarte usor din aluminiu. Aceste doua elemente plus alte imbunatatiri la suspensia din spate ii ofera acestui automobil o accelerare de 0 100km/h in doar 3.1 secunde is o viteza maxima de 340 km/h.

    Noul model Ferrari F12 Berlinetta va veni cu un singur tip de transmisie, adica automata cu 7 trepte de viteza. Acest automobil va avea un consum cu 30% mai mic decat modelul 599 GTB Fiorano. Descrierea acestui automobil ca cel mai rapid Ferrari creat vreodata a aparut pentru prima oara pe pagina oficiala a producatorului.

Imagini Ferrari F12 Berlinetta:
 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.