Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cele mai bine vandute automobile second hand.
Cele mai bine vandute automobile second hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 11 Noiembrie 2011 11:32

Volkswagen si Opel, second hand.Din mediul online al vanzarilor de automobile second hand, marcile cele mai des achizitionate sunt Opel si Volkswagen. Cele mai multe publicatii si tranzactii au fost inregistrate anul trecut pentru aceste doua marci.


    Marca germana Volkswagen este in continuare masina preferata atat noua cat si second hand a romanilor. In ultimul an au fost inregistrate peste 66.400 anunturi in legatura cu automobile Volkswagen pe pagina web Auto.ro

    Datorita gradului de fiablitate si incredere prin care marca germana a urcat in top, aceasta isi pastreaza in continuare locul 1 in topul celor mai bine vandute automobile in special din mediul online. Printre factorii cautati de cumparatorii romani de automobile gasim siguranta pasagerilor, costul accesibil al pieselor de schimb si fiabilitate, toate 3 aspecte importante pot fi gasite in majoritatea modelelor Volkswagen.

    Marca Opel a avut un mare succes si ea atat pe piata internationala cat si pe piata auto din Romania, devenind o referinta in Romania datorita pretului accesibil, confortului si sigurantei, astfel ocupand locul 2 in topul celor mai bine vandute automobile second hand din Romania.

    In topul celor mai cautate automobile second hand online se afla si marca autohtona, Dacia, pentru care au fost inregistrate in jur de 23.500 anunturi pe Auto.ro. Cele mai multe unitati Dacia au fost vandute de altfel prin intermediul showroomurilor. Informatiile oferite in acest articol proivin din AutoIndex, cel mai bun instrument de statistici de pe piata auto din Romania.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.