Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cele mai bine vandute masini in Romania in 2011.
Cele mai bine vandute masini in Romania in 2011.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Mai 2011 12:25

Top 10, cele mai bine vandute masini in 2011    Masinile de import preferate de romani anul aceasta sunt masinile germane cum ar fi Skoda Octavia. Conform unui studiu efectuat de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, sase din cele mai bine vandute automobile in Romania sunt nemtesti.


    Cel mai bine vandut automobil in primele patru luni ale acestui an este Skoda Octavia, conform datelor APIA. Primele patru luni ale acestui an a adus o crestere de 20,5% in vanzarile acestui an. Numarul total de automobile din modelul Skoda Octavia este de 1.124 vandute pe piata romaneasca.

    Locul doi este ocupat de o alta masina germana, Volkswagen Golf, cu un numar de 957 automobile vandute in aceasta perioada. Modelul Golf a inregistrat o crestere de 29.1% in numarul vanzarilor in primele patru luni ale acestui an.

    Renault Clio ocupa locul trei in topul celor mai bine vandute automobile cu 734 unitati vandute. Modelul Clio a inregistrat o scadere de 34.6% in primele trei luni, dar cu o crestere spectaculoasa de 384 unitati doar in luna aprilie.

    Locurile patru si cinci sunt ocupate de automobilele Opel Astra si respectiv Volkswagen Pasat. In total, aceste doua modele au atins un numar de 1000 unitati in primele patru luni ale acestui an. Numarul exact de automobile vandute din aceste doua modele sunt, 538 pentru Astra si 491 pentru VW Pasat.

    Suzuki SX4 ocupa locul sase cu 451 unitati vandute in primele patru luni ale acestui an. Vanzarile acestui model a crescut cu 46,9%, aceasta urcand din locul 20 a celor mai bine vandute automobile pe locul sase.

    Locurile sapte si opt in top sunt ocupate de automobilele Volkswagen Polo si Renault Fluence cu 422 untiati vandute pentru Polo si 421 pentru Fluence.

    Chevrolet Aveo ocupa locul noua in top 10 a celor mai bine vandute masini in Romania in 2011. Vanzarile acestui model au scazut cu 20,9% in primele patru luni ale acestui an si in total a inregistrat un numar de 419 unitati comercializate in Romania in 2011.

    Ultimul loc in top este ocupat de automobilul Opel Corsa, model ce a inregistrat o crestere de 20.7% in numarul vanzarilor, cu 404 unitati total vandute in Romania in primele patru luni ale acestui an.  Anul trecut Opel Corsa ocupa locul 18 in topul celor mai vandute automobile.

    Topul celor mai bine vandute automobile de import din Romania a acestui an a plasat Skoda Octavia pe primul loc, dar in topul celor mai bine vandute automobile in Romania in general, Dacia ocupa locul 1 cu 6.912 autovehicule vandute.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.