Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cine nu isi va plati amenda risca sa ramana fara permis
Cine nu isi va plati amenda risca sa ramana fara permis
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 10 Septembrie 2013 09:06

permis-de-conducere-falsCei care nu isi vor plati amenzile primite pentru incalcarea legilor impuse de Codul Rutier vor risca sa ramana fara permis de soferi , astfel afirma una dintre propunerile prezentate la inceputul acestui an.

 

    Aceasta propunere a fost inclusa intr-un proiect de lege prin care s-ar modifica si completa Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 in legatura cu circulatia pe drumurile publice din Romania.

    Schimbarea presupune ca: "suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule intervine de drept in situatia in care conducatorul de autovehicul sau tramvai sau, dupa caz, proprietarul vehiculului ori detinatorul mandatat nu face dovada achitarii amenzii contraventionale aplicate ca urmare a nerespectarii prevederilor prezentei ordonante de urgenta, in termen de 90 de zile de la data comunicarii procesului verbal".

    Conform reprezentantilor Politiei Romane proiectul de lege se afla in prezent la Ministerul Afacerilor Internet. Aceasta va fi inaintat ulterior Guvernului Romaniei. Noile reglementari pot intra in vigoare doar dupa publicarea lor in Monitorul Oficial.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.