Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cine va construe autostrada Nadlac-Arad ?
Cine va construe autostrada Nadlac-Arad ?
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 18 Martie 2011 11:34
Constructii Autostrada Printre firmele competitoare pentru constructia tronsonului de 38,8 km al autostrazii Nadlac-Arad se regasesc companiile Romstrade, UMB, Hidroconstructia, Euroconstruct, Strabag si Delta ACM.

Primul lot din tronsonul Nadlac-Arad va avea o lungime de 22,2 km. Pentru aceasta parte a autostrazii au fost depuse sapte oferte, iar valoare contractului este de 487 milioane lei, fara TVA.  Pentru a putea indeplinii cerintele caietului de sarcini, “regii asfaltului”au fost nevoiti sa se ascocieze.

Companiile associate sunt, Romstrade cu compania portugheza MonteAdriano si cu Donrep Construct. CCCF s-a aliat cu slovacii de la Doprastav, unul dintre cele mai importante grupuri din Cehia si Slovacia. Companiile italiene Astaldi si Euroconstruct au facut consortiu cu SUGCT Calarasi. Strabag, compania din Austria, lucreaza impreuna cu firma Confort. Printre consortia se mai pot gasi OHL-Labra-Copisa, Tirrena Scavi-Condotte-Cossi si Azvi-Puentes-Straco-Grusamar-Specialist Consulting srl-Incitec srl.

Pentru al doilea lot, de 16,6 km lungime si o valoare estimate de 506 milioane lei au facut consortia urmatoarele mari companii: UMB si Tehnostrade, la care s-a alaturat firma Carena, Hidroconstructia cu Porr, Delta ACM a intrat in consortiu cu Azvirt iar austriecii de la Alpine au intrat singuri in competitie.

Pe aceasta lista mai figureaza si Aprivia-Soares da Costa, Viarom-Vecta-Betacops si Pizzarotti-Impregilo-Pomponio.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.