Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Circuitul Motor Park Romania.
Circuitul Motor Park Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 11 Iunie 2012 09:58

motor-park-romaniaConstructia primului circuit profesionist de viterza din Romania a demarat oficial sub numele proiectului: Motor Park. Circuitul Motor Park Romania va fi amplasat la 50 de kilometric de Bucuresti, in vecinatatea localitatii Adancata din judetul Ialomita.


    Pretul total de constructive al acestui proiect a fost estimate la sapte milioane de euro iar acesta va fi finalizat in acest an. Conform reprezentantilor noului circuit si ai organizatorilor Dunlop Romanian Superbike 2012, prima cursa pe noul circuit va avea loc in acasta toamna.

    Reprezentantii Motor Park Romania au anuntat urmatoarele: “Circuitul va fi amplasat in vecinatatea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti. Motor Park Romania va avea 4.100 metri lungime, cu o linie dreapta de 700 metri, o latime de 12 metri si o configuratie ce va permite desfasurarea atat de curse moto cat si auto. Circuitul va asigura toate serviciile necesare unei bune desfasurari a competitiilor sportive, dar si a activitatilor de agrement, si va dispune de centru de presa, centru medical, boxe la standarde de Formula1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj”.

    Constructia intregului ansamblu Motor Park are ca termen de finalizare 2 ani dar constructia pistei va fi finalizata pana in toamna acestui an.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.