Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> CNADNR, Contracte sistate
CNADNR, Contracte sistate
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 07 Septembrie 2012 10:37

Bugetul Ministerului transporturilor si infrastructuriiIn urma unui din partea Ministerului Transporturilor, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va sista unele lucrari si va incheia acte aditionale la contracte deja existente astfel incat anul acesta sa fie angajate lucrari doar in limita bugetului.


Guvernul Romaniei a anuntat urmatoarele despre memorandumul cu pricina: "Memorandumul propune ca Ministerul Transporturilor si Infrastructurii sa dispuna imediat conducerii CNADNR masurile necesare pentru sistarea lucrarilor si incheierea de acte aditionale la contracte, astfel incat, pentru anul 2012, sa fie angajate lucrari doar in limita creditelor bugetare aprobate".

In cadrul bugetului 2012 al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii se va asigura redistribuirea sumelor necesare pentru achitarea facturilor curente care sunt peste nivelul creditelor bugetare aprobate pentru acest an.

Situatia actuala a lucrarilor de investitii va fi prezentata Guvernului de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru a se verifica daca s-au creditele bugetare aprobate vor acoperi toate angajamentele.

In urma rectificarii bugetare a fost redus bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cu 1.25 miliarde de lei de la 13.42 miliarde lei. In cea mai mare parte, fondurile au fost taiate din bugetul pentru cofinantarea proiectelor cu fonduri externe nerambursabile dupa aderarea la UE.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.