Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> CNADNR ofera despagubiri celor ale caror masini au fost avariate pe A1
CNADNR ofera despagubiri celor ale caror masini au fost avariate pe A1
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 21 August 2015 14:20

balize-antiorbire-autostrada-arad-nadlacSoferii ale caror masini au fost avariate pe A1 intre localitatile Pecica si Nadlac unde sute de balize antiorbire s-au rupt din cauza unei furtuni si au ajuns pe sosea vor fi despagubiti de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

 

Anuntul a fost facut de catre Narcis Neaga, Directorul General de la CNADNR. Aceasta a afirmat ca toti soferii ale caror masini au fost avariate duminica seara vor primi despagubiri daca vor face solicitare la CNADNR.

Directorul CNADNR a precizat ca duminica seara in timpul furtunii au fost smulse balize antiorbire pe o portiune de 600 de metri, lovind unele masini. Intr-un interviu acordat la TVR, Narcis Neaga a afirmat urmatoarele:

Pe autostrada au zburat (balizele - n.r.) pe o portiune de sub 600 de metri, este o greseala a constructorului, urmeaza sa ne indreptam impotriva acestuia. Cei care au suferit daune in trafic sunt rugati sa faca plangere pentru ca dupa aceea sa-si recupereze banii de la noi, iar noi ii recuperam de la constructor.

In seara de duminica 16.08.2015 Centrul Infotrafic anunta ca pe tronsonul Pecica Nadlac al autostrazii A1 Deva Nadlac traficul era ingreunat din cauza unei furtuni. Aceasta furguna a smuls parapetii medieni, acestia fiind imprastiati pe sosea. Chiar si reprezentantii Politiei Autostrazii Vest au declarat ca doar cateva balize antiorbire au fost rupte de vant, dar ca nu s-au inregistrat accidente rutiere.

Cu toate acestea, pe timpul noptii de duminica inspre luni, mai multi soferi s-au lovit de aceste balize de plastic, care aveau si componente metalice de prindere. De asemenea au fost cazuri in care cauciucurile masinilor s-au spart din cauza suruburilor ajunse pe asfalt.

Unii dintre soferii au declarat ca au avut avarii si la radiatoarele autoturismelor si ca au apelat la servicii de tractare. In final, pe parcursul furtunii s-au rupt aproximativ 500 de balize antiorbire care de luni au fost inlocuite de catre constructor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.