Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> CNADNR va incasa 58.000 euro dintr-un proces.
CNADNR va incasa 58.000 euro dintr-un proces.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 15 August 2012 11:00

CNADNR a castigat 58.000 euroCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a castigat procesul intentat de constructorul Alpine Mayreder Bau in urma caruia va primi suma de 57.680 de euro. De asemenea CNADNR va fi exonerata de plata lucrarilor in suma de 946.168 euro.


    Procestul castigat de CNADNR a fost intentat de firma Alpine Mayreder Bau in legatura cu proiectul: "Largire a drumului national DN 1 la sase benzi, intre Pasajul Otopeni si Aeroportul Henri Coanda" semnat in luna noiembrie 2003.

    Lucrarile la acest proiect au fost finalizate in 2006 dar in urma acestuia constructorul a intentat proces prin care au solicitat comensari financiare aditionale. Aceste compensari au fost solicitate datorita unor intarzieri de predare a amplasamentului.

    Reprezentantii firmei de consultanta Inocsa Ingenieria au afirmat urmatoarele in legatura cu acest proces: "Analiza CNADNR SA a concluzionat ca, in fapt, exista neconcordante intre raportul firmei de consultanta si corespondenta realizata de-a lungul timpul, concluzia fiind aceea ca antreprenorul (Alpine Mayreder Bau GmbH) datoreaza beneficiarului suma de 57.680,34 euro".

    Ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi a declarat astfel: "Doresc sa felicit expertii din CNADNR pentru efortul deosebit pe care l-au depus in acest caz. Am propus membrilor Consiliului de Administratie a CNADNR premierea angajatilor care au contribuit la acest rezultat pozitiv".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.