Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> CNADNR va scoate la licitatie 100 de km.
CNADNR va scoate la licitatie 100 de km.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 02 Aprilie 2012 10:41

Autostrada Lugoj TimisoaraCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va organiza in curand licitatii pentru contractele de constructie a trei tronsoane din autostrada Lugoj-Deva cu o lungime de 71.9 km si lotul 2 al autostrazii Timisoara- Lugoj lunga de 25.6 kilometri.


Costurile contractelor pentru Autostrazi:

    Costul total pentru continuarea constructiilor la aceste doua autostrazi va fi mai multe de 850 de milioane de Euro, adica 3.75 miliarde de lei. Costurile contractelor separat pe proiecte sunt setate astfel: pentru lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva, intre localitatile Dumbrava si Ilia contractul va avea valoarea de 1.081 miliarde de lei pentur autostrada de 28.6 kilometri.

Autostrada Lugoj Deva:

    Lotul cu numarul trei al autostrazii Lugoj-Deva, intre localitatile Dumbrava si Ilia care se intinde pe o lungime de 21.1 kilometri va avea un contract de 1.008 miliarde de lei iar lotul 3 intre localitatile Ilia- Deva pe o distanta de 22.1 kilometri va avea un contract de 1.048 miliarde de lei.

    In luna aprilie a anului trecut, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a selectat oferta de 681 milioane de lei a consortiului Tirrena Scavi-Societa Italiana per Condotte dAcqua Cossi Construzioni pentru lotul nr.1 al autostrazii Lugoj Deva.

    Ofertele constructorilor la licitatiile pentru aceste autostrazi pot fi depuse pana in data de 11 Iunie 2012 iar deschiderea licitatiei pentru autostrada Lugoj-Deva va avea loc in data de 12 Iunie 2012 iar pentru autostrada Timisoara-Lugoj va avea loc in data de 13 Iunie 2012. Cu o perioada de proiectare de maximum 6 luni si constructie de 2 ani, ne putem astepta ca aceasta autostrada sa fie deschisa la inceputul anului 2015.

Autostrada Timisoara Lugoj:

    Castigatorul licitatiei pentru contractul de constructie al autostrazii Timisoara Lugoj a fost castigat anul trecut de consortiul Tirrena Scavi Societa Italiana per Condotte dAqua Cossi Constuzioni dar licitatia a fost anulata in urma contestatiilor mai multor firme.

    In prezent, primul tronson al acestei autostrazi cu o lungime de 9.5 kilometri este construit de ascocierea firmelor din Romania si Italia, Spedition UMB Techonostrade Carena SpA Impresa di Construzioni. Acest lot este deja construit in proportie de 50% iar conform Ministrului Transporturilor Alexandru Nazare acest tronson ar putea fi finalizat inainte de termen.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.