Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Companiile transportatoare ar trebui sa mareasca preturile contractelor.

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Companiile transportatoare ar trebui sa mareasca preturile contractelor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 24 Martie 2011 12:25
Firme Transpot Potrivit lui Stefano Albarosa, CEO al firmei Cefin Romania a declarat ca anul trecut au fost scoase pe piata 3000 de camioane de catre firmele de leasing si vandute in afara. In acelasi timp Constantin Isac, presedintele Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania a declarat ca se discuta un pret care sa aduca un plus transportatorilor astfel incat sa se permita dezvoltarea.

Stefano Albarosa a afirmat "De ce mergeti cu tarife care nu va fac profitabili? Este important sa depasiti atitudinea de criza, aveti tarife prea mici si de aceea nu faceti profit" .Constantin Isac a spus ca "Din disperare s-au dus cu tarifele foarte jos, chiar sub costuri" si am contiunat in ideea ca ar vrea sa aplice o lege asemanatoare cu cea din Franta prin care s-ar mari valoarea contractelor incheiate in functie de cresterea pretului carburantilor.

Constantin Isac a spus ca in cateva luni vor incerca sa introduca modelul francez continunand cu urmatorul citat: "Vrem controale severe in urma carora cei care nu respecta regulile jocului sa fie eliminati".

Printre cele mai bune companii de transport din Romania se afla compania Frigoexpres care a castigat premiul UNTRR pentru excelenta in activitate iar compania Edy Spedition a fost premiata pentru absorbtia de fonduri europene.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.