Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Companiile transportatoare ar trebui sa mareasca preturile contractelor.
Companiile transportatoare ar trebui sa mareasca preturile contractelor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 24 Martie 2011 12:25
Firme Transpot Potrivit lui Stefano Albarosa, CEO al firmei Cefin Romania a declarat ca anul trecut au fost scoase pe piata 3000 de camioane de catre firmele de leasing si vandute in afara. In acelasi timp Constantin Isac, presedintele Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania a declarat ca se discuta un pret care sa aduca un plus transportatorilor astfel incat sa se permita dezvoltarea.

Stefano Albarosa a afirmat "De ce mergeti cu tarife care nu va fac profitabili? Este important sa depasiti atitudinea de criza, aveti tarife prea mici si de aceea nu faceti profit" .Constantin Isac a spus ca "Din disperare s-au dus cu tarifele foarte jos, chiar sub costuri" si am contiunat in ideea ca ar vrea sa aplice o lege asemanatoare cu cea din Franta prin care s-ar mari valoarea contractelor incheiate in functie de cresterea pretului carburantilor.

Constantin Isac a spus ca in cateva luni vor incerca sa introduca modelul francez continunand cu urmatorul citat: "Vrem controale severe in urma carora cei care nu respecta regulile jocului sa fie eliminati".

Printre cele mai bune companii de transport din Romania se afla compania Frigoexpres care a castigat premiul UNTRR pentru excelenta in activitate iar compania Edy Spedition a fost premiata pentru absorbtia de fonduri europene.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.