Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Concurenta verifica legalitatea licitatiilor pentru marcaje rutiere.
Concurenta verifica legalitatea licitatiilor pentru marcaje rutiere.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 25 Martie 2011 11:55
Marcaje_RutiereO investigate a fost declansata de catre Consiliul Concurentei in legatura cu o posibila incalcare a legislatiei in domeniul concurentei. Firmele competitoare pentru proiectul marcajelor rutiere sunt: Signature Semnalizare, Plastidrum, Swarco Romania, Swarco Hoescont Strassenmarkierung GmbH si Eleftherios Kokkinakis LTD.

Aceasta investigatie are ca obiect posibila participare cu oferte trucate a companiilor inainte mentionate in cadrul procedurilor de achizitie publica organizata de CNADNR pentru incheierea unui contrat pentru lucrari de marcaje rutiere pe drumurile nationale din administrarea CNADNR SA.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei a declarat : Dupa cum se stie, in domeniul achizitiilor publice concurenta se manifesta in momentul participarii la licitatii. De aceea dorim sa depistam si sa corectam disfunctionalitatile din acest domeniu, din punct de vedere al concurentei, astfel incat in final sa avem o cheltuire eficienta a fondurilor publice, precum si imbunatatirea transparentei utilizarii lor.

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii neanuntate la sediile a trei dintre aceste companii. Documentele ridicate in cadrul inspectiilor se afla in mijlocul procedurilor de investigatie ale Consiliului Concurentei.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.