Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Contract de 155 mil. euro pentru Autostrada Brasov – Cluj
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 25 Martie 2015 12:37

autostrada-comarnic-brasov-clujProcedurile de atribuire a contractului de constructie pentru au inceput recent, conform informatiilor emise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Valoarea estimata a contractului etse de 687.5 milioane lei (155 mil. euro) pentru segmentul de 16.8 km.

 

Segmentutul de 16.8 km localizat in judetul Cluj face parte din Autostrada care va lega localitatile Brasov – Targu Mures – Cluj si Oradea.

Durata de implementare a contractului de constructie va fi de de cinci ani si jumatate. Perioada de proiectare a constructiei va fi de 6 luni iar cea de constructie 1 an. Perioada de garantie a lucrarilor va fi de 4 ani. Acest proiect este finantat de bugetul de stat.

Termenul limita pana cand mai pot fi depuse ofertele pentru acest proiect este pana in 6 Mai arata CNADNR intr-un comunicat.

Segmentul de 16.8 kilometri porneste de la Nodul Nadaselu pana langa localitatea Mihaiesti. Acest proiect include si constructia a patru viaducte si un pasaj.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.