Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Costul automobilelor second-hand.
Costul automobilelor second-hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 30 August 2011 09:31

Creste pretul masinilor second hand germane.Pretul automobilelor second-hand au tendinta sa scada pentru majoritatea marcilor auto, mai putin doua, Volkswagen si Audi. Aceste preturi sunt in contiuna scadere si afecteaza aproape intreaga piata auto a automobilelor second hand.


    Pe fondul unor scaderi generale in preturilor automobilelor rulate, proprietarii automobilelor Volkswagen cereau potentialilor cumparatori un pret mediu de 4.804 euro la inceputul anului, ca din luna iulie sa mareasca pretul pana la 5.088 euro.

    Si in cazul celor care doresc sa vanda un automobil Audi la mana a doua, pretul mediu cerut a crescut cu 400 de euro in ultimele noua luni. Aceste doua marci sunt apreciate nu doar pe piata automobilelor rulate. Segmentul masinilor noi este deasemenea dominat de catre marcile germane.

    Un exemplu bun in acest sens este avansul sustinut de Audi in Romania in intervalul perioada iulie 2010 iulie 2011. In aceasta perioada, constructorul german a inregistrat o crestere de peste 70% in vanzari.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.