Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cresc preturile combustibililor din nou.
Cresc preturile combustibililor din nou.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 31 August 2011 09:47

OMV Petrom si Rompetrol cresc preturile.Daca la inceputul saptamanii acesteia, distribuitorul romanesc de combustibili, Rompetrol a inceput sa mareasca pretul carburantilor, acum I s-a mai alaturat un alt mare jucator de pe piata romaneasca a combustibililor, OMV Petrom.


    Cresterea cea mai semnificativa s-a resimitit in cazul benzinei Rompetrol, care a crescut cu 8 bani/l, iar motorina Rompetrol a crescut cu 4 bani/l. Preturile medii gasite la pompele Rompetrol sunt astfel, EFIX Benzina 95 a ajuns la pretul de 5.44 lei/litru de la 5.36 iar Benzina ALTO 101 a urcat din nou la 6.09 de la 6.01 in perioada de scadere.

    Motorina EFIX Diesel a crescut in pret de la 5.31 lei/l la 5.35 iar Diesel ALTO 55 a ajuns sa fie comercializat la 5.76 lei/l de la 5.72.

    Cel mai mare jucator de pe piata combustibililor din Romania, OMV Petrom a crescut preturile la benzina cu 7 bani/l iar pretul mediu al motorinei cu 3 bani/litru, conform oficialilor companiei. Din momentul cresterii pretului carburantilor, atat OMV Petrom cat si ceilalti distribuitori de combustibili au incetat sa afiseze pretul carburantilor online.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.