Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cresterea de 6% a comertului cu autovehicule.
Cresterea de 6% a comertului cu autovehicule.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 07 Septembrie 2011 10:05

Crestere in vanzarile auto cu 6%Conform informatiilor publicate de Institutul National de Statistica, volumul Cifrei de Afaceri din comertul cu autovehicule a crescut cu 5.9%. CA din comertul auto a crescut ca serie bruta dar si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare cu 2.7% si sezonalitate 4.8% in primele 7 luni din 2011.


    In aceasta perioada a crescut cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei cu 8% ca serie bruta si cu 9.7% ca serie ajustata in functie de zile lucratoare si sezonalitate. Cresterea a fost simtita pe toate sectoarele comertului cu autovehicule cat si a intretinerii si repararii motocicletelor si comertul de piese si accesorii pentru autovehicule.

    Cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiti a crescut in serie bruta cu 9.1%. Aceste servicii include activitatile agentiilor turistice si tur operatorilor, activitatile din jocul de noroc, activitatile hotelurilor si restaurantelor, servicii de coafura si alte activitati. Ca serie ajustata in functie de zile lucratoare si sezonalitate acest sector a crescut cu 5%.

    In luna iulie, cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut cu 15.5% fata de aceasi luna a anului trecut ca serie bruta si cu 19.7 ca serie ajustata in functie de sezonalitate si zile lucratoare.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.