Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Crestere de peste 24% in vanzari pentru Goodyear.
Crestere de peste 24% in vanzari pentru Goodyear.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 04 August 2011 10:27

Cresterea vanzarilor la GoodyearIn al doilea trimestru al acestui an, Goodyear Tire & Rubber Compnay a inregistrat o crestere de peste 24% in vanzari fata de aceasi perioada a anului trecut. Vanzarile au atins in total cota de 5.6 miliard de dolari la finele acestei perioade.


    Numarul total de anvelope vandute de Goodyear pana la sfarsitul acestei perioade a fost de 42.9 milioane de dolari, cu 2% mai mult decat anul trecut.  Venitul companiei a fost de 382 milioane de dolari pe segmentul operational la sfarsitul T2 2011, iar venitul net pentru al doilea trimestru a fost de 40 de milioanme de dolari.

    Producatorul de anvelope Goodyear se asteapta la o crestere in industria de anvelope datorita reducerii nivelului previzionat pentru industria anvelopelor pe turisme pentru inlocuire din SUA. O crestere de 3-5% este previzionata pana la finalul acestui an. Deasemenea este prevazuta o crestere de 30% in costul materiilor prime pentru restul anului aceasta.

    Directorul general de la Goodyear Dunlop Tires Romania, Ovidiu Balan a declarat "Pentru Romania ne asteptam la o crestere in linie cu evolutia redresarii economice la nivelul intregii regiuni din care facem parte" in legatura cu situatia companiei in tara.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.