Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Crestere spectaculoasa a numarului inmatricularilor.
Crestere spectaculoasa a numarului inmatricularilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 14 Februarie 2012 11:16

Inmatriculari IanuarieIn luna trecuta, prima luna a acestui an s-a inregistrat o crestere masiva a numarului de automobile noi inmatriculate fata de aceasi luna a anului trecut. Cresterea inregistrata a fost de 86.44% fata de luna ianuarie 2011.


    Noile schimbari ale taxei auto si chiar si amanarea unora dintre aspectele acesteia pe anul viitor au impins multi romani la birourile Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor .

    Incepand cu luna ianuarie, parcul auto al Romaniei a crescut cu 5.830 de vehicule daca nu luam in calcul radierile. Din totalul aceasta de autovehicule, 4.937 sunt autoturisme, un numar foarte mare de altfel fata de aceasi perioada a anului trecut cand au fost inmatriculate in jur de 2.600 de autoturisme. Astfel luna ianuarie a acestui an a fost una foarte buna in cazul inmatricularilor.

    Din totalul de masini inmatriculate in aceasta perioada, cea mai mare parte a acestora au fost din marca Dacia, cum era si de asteptat. Marca Dacia a inregistrat o crestere de 101.18% in numarul inmatricularilor in luna ianuarie, la 1.195 unitati inregistrate .

    Urmatoarea marca in topul celor mai inmatriculate automobile din luna ianuarie se afla marca germana Volkswagen cu 704 unitati, care a inregistrat si ea o crestere in numarul inmatricularilor de 162.69%. Pe locul trei se afla Skoda cu 442 unitati inmatriculate, adica cu 114.56% mai mult ca anul trecut.

    Ford ocupa locul 4 cu 431 unitati inmatriculate in luna ianuarie iar marca franceza Renault se afla pe locul 5 si a inregistrat o crestere de 146.05% fata de luna ianuarie 2011 la 276 unitati.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.