Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Cresterea numarului de inmatriculari in mai.
Cresterea numarului de inmatriculari in mai.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 10 Iunie 2011 10:29

Cresterea inmatricularilor luna mai.Luna mai a adus pe piata auto din Romania un numar de 8.500 de inmatriculari autoturisme noi, cu 3.500 mai multe decat in luna aprilie a acestui an, dar cu 2.1% mai putin decat aceasi perioada a anului trecut.


    Conform Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, cea mai vanduta marca in Romania ramane Dacia, cu 2.497 unitati vandute. Marca romaneasca a vandut cu 20% mai putine automobile fata de luna mai a anului trecut. Urmatoarele marci bine vandute in romania sunt, Volkswagen, cu 921 unitati vandute si o crestere de 34.6%, Skoda cu 862 si o crestere de 23.3% si Renault care a inregistrat un numar de 724, adica cu 12.7 mai putin decat aceasi perioada a anului trecut.

    Conform datelor DRPCIV, in luna mai a acestui an au fost inregistrate 8.474, numar putin mai mic comparativ cu cele 8.657 din luna mai a anului trecut. Aceleasi studii ale DRPCIV sugereaza ca cele mai rar inmatriculate automobile sunt Infiniti, Jaguar si Lancia (doua automobile inregistrate) si Jeep, Quattro, Saab si Smart (o singura inregistrare).
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.