Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia in Top 25 la vanzari in Rusia
Dacia in Top 25 la vanzari in Rusia
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 15 Mai 2014 13:16

Dacia-Sandero-SpaniaConform informatiilor publicate de AEB (Association of European Business) modelele Dacia Duster, Logan si Sandero se situatu in topul celor mai bine vandute 25 de masini din Rusia. Lada Grant se afla pe locul intai in top luna trecuta iar pe locul 4 Dacia Duster.

 

Modelele Logan si Sandero se aflau pe locurile 11 respectiv 12 cu un numar de 3.796 unitati vandute fiecare.  Vanzarile au scazut cu 8% pe piata auto din Rusia in luna aprilie conform informatiilor AEB care au afirmat ca s-ar putea inregistra o scadere de 2% a inmatricularilor auto.

“Este evident ca recentele cresteri ale preturilor, fortate de deprecierea rublei, au afectat cererea din partea consumatorilor. In perspectiva declinului economiei, este putin probabil ca situatia sa se schimbe” a spus Joerg Schreiber, presedintele AEB.

Piata din Rusia este una cu potential major, motiv pentru care firme importante cum ar fi General Motors, Ford, Renault si Fiat au investit sume mare, sperand la un avans semnificativ. Companiile Renault-Nissan impreuna cu producatorul ruses AvtoVAZ controleaza 30% din piata auto din Rusia iar incepand cu 2014 Renault-Nissan va prelua controlul  producatorului AvtoVAZ.

Modelul Dacia Logan relansat in anul 2004 a devenit de-a lungul anilor un model cu notorietate pe piata auto din Europa cu mare potential pe viitor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.