Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Lodgy, cost si primele imagini de serie.
Dacia Lodgy, cost si primele imagini de serie.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 22 Noiembrie 2011 11:21

Dacia LodgyDacia Lodgy, recent redenumit de la Dacia Popster cum a aparut intai anul acesta este un monovolum de familie care va intra pe piata auto din Marea Britanie in primavara anului viitor. Acest model este singurul al marcii romanesti care nu va fi produs la Mioveni.


    Datorita unei limitari ale liniei de productie la uzina Dacia de la Mioveni, intreaga productie a acestui model a fost mutata la Tanger, in Maroc. Conform informatiilor Dacia, modelul Lodgy va intra pe piata auto a Marii Britanii iimpreuna cu modelele Dacia Duster si Sandero.

    Acest MVP va avea 4.5 metri lungime, volum de 2.350 litri si va fi construit pe platforma B a Nissan. Acest model va avea ca si concurenti modelele Opel Zafira, Ford C-Max, Citroen C4 Picasso si Renault Scenic. Modelul Lodgy va fi disponibil pe motorizarile 1.5 litri diesel cu 90 cai putere si varianta pe benzina de 1.6 litri si 105 CP. Ambele tipuri de motorizare au fost luate de la modelul Duster.

    Cat despre pret, modelul Dacia Lodgy va putea fi achzitionat la un pret de baza de 13.000 euro cu TVA in timp ce modelul Dacia Duster va fi gasit la pretul de pornire de 11.150 euro cu TVA inclus.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.