Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Lodgy impotriva Ford B-Max.
Dacia Lodgy impotriva Ford B-Max.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 07 Martie 2012 11:47

Dacia Lodgy si Ford B-MaxAtat Dacia cat si Ford au lansat doua dintre cele mai noi modele la Salonul Auto de la Geneva saptamana aceasta in speranta de a cuceri piata nationala cat si cea internationala. Dacia a prezentat modelul Lodgy, un motovolul cu 5-7 locuri iar Ford, modelul B-Max cu 5 locuri.


    Dacia Lodgy, un monovolum destinat in mod spceial pentru piata auto din Marea Britania va costa in jur de 9.500 de euro si este destinat pentru a fi un automobil de familie. Numele automobilului provine de la lodge, in sensul in care capacitatea acestui automobil poate gazdui o interaga familie.

    Modelul Ford B-Max cu 5 locuri poate fi gasit la un pret de 11.000 euro este cel mai avansat model din aceasta clasa. Sistemul Easy-Door de la Ford permit pasagerilor sa intre usor in automobil avand o deschizatura de 1.5 metri in ambele parti. Acest sistem este considerat revolutionar.

Dacia Lodgy, detalii:

    Modelul Dacia Lodgy va fi produs cu 3 tipuri de motorizare, doua pe benzina si unul pe diesel de 1.5 dCi. De asemenea ca si echipare, Lodgy va avea sistem de navigatie si multimedia  - Media NAV. Acest sistem poate if cumparat cu 300 in plus fata de modelul standard. Dacia Lodgy poate fi echipat si cu USB si priza Jack, Bluetooth sis sitem de navigatie cu ecran de 18 cm (7 inch).

Ford B-Max, detalii:

    Modelul Ford B-Max produs la Craiova va avea o lungime de 4 metri si va avea ca motorizare mai multe tipuri decat Dacia, astfel: motor turbo cu 3 cilindri de 100 sau 120 cai putere, motor de 1.4 litri cu 90 cai putere sau 1.6 litri cu 105 cai putere, sau motorizare diesel in patru variante, 1.6 TDCI 95 CP si 1.4 TDCI 75 cai putere.

Dacia Lodgy sau Ford B-Max?

    Analistul Auto Razvan Marinescu a declarat ca: "Lodgy este o masina pentru intreaga familie, buna de carat, cu portbagaj mare si motoare optime. E un caraus perfect pentru cei care au nevoie de spatiu si se uita mai putin la capitolul estetic" iar ca "B-Max joaca in alta liga. Se adreseaza in primul rand tinerilor, este o masina mai usoara, mai adaptata modului de viata urban, cu bataie directa catre Occident. In conditiile in care aproape 90% din productie este destinata exportului, trebuie sa ne asteptam la un nivel calitativ bun. Pe piata romaneasca, vanzarile vor depinde in mare masura de pret rate, leasing, promotii" in legatura cu cele doua modele prezentate la Geneva.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.