Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Logan pe ultimul loc in topul fiabilitatii auto.

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Dacia Logan pe ultimul loc in topul fiabilitatii auto.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 13 Decembrie 2011 16:00

Dacia Logan ultimul loc test fiabilitate.In urma studiului de fiablitate al Societatii Germane pentru Expertiza Tehnica modelul Dacia Logan s-a plasat pe ultimul loc in top. Studiul germanilor de la TUV a fost realizat asupra unui numar de 7.25 milioane de masini rulate.


    Dacia Logan s-a plasat pe locul intai la defecte majore pentru automobilele mai vechi de 2-3 ani. Modelul romanesc s-a plasat pe locul 2 la categoria 4-5 ani vechime. In cadrul testului de fiabilitate TUV la gategoria 2-3 ani pe locul intai s-a clasat Toyota Prius urmat de Auris. La categoria 4-5 ani pe locul 1 gasim Volkswagen Phaeton iar pe locul 2 Toyota Prius.

    Acest studiu a fost efectuat in perioada iulie 2010- iunie 2011 iar la baza lui stau in jur de 8 milioane de inspectii in service-uri auto.

    In urma studiului TUV s-a realizat si ca numarul automobilelor cu probleme grave a crescut cu 19.7% in 2011. Din totalul automobilelor analizate 26.3% aveau defecte minore iar 53.9% erau lipsite de defecte.

    Cele mai fiablie automobile din perioada analizata sunt Toyota Prius, Toyota Auris, Mazda 2, Volkswagen Phaeton, Porsche Boxter/Cayman, Porsche 911, Toyota Corolla Verso, Toyota RAV4, Honda Jazz si Toyota Yaris.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.