Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Logan pe ultimul loc in topul fiabilitatii auto.
Dacia Logan pe ultimul loc in topul fiabilitatii auto.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 13 Decembrie 2011 16:00

Dacia Logan ultimul loc test fiabilitate.In urma studiului de fiablitate al Societatii Germane pentru Expertiza Tehnica modelul Dacia Logan s-a plasat pe ultimul loc in top. Studiul germanilor de la TUV a fost realizat asupra unui numar de 7.25 milioane de masini rulate.


    Dacia Logan s-a plasat pe locul intai la defecte majore pentru automobilele mai vechi de 2-3 ani. Modelul romanesc s-a plasat pe locul 2 la categoria 4-5 ani vechime. In cadrul testului de fiabilitate TUV la gategoria 2-3 ani pe locul intai s-a clasat Toyota Prius urmat de Auris. La categoria 4-5 ani pe locul 1 gasim Volkswagen Phaeton iar pe locul 2 Toyota Prius.

    Acest studiu a fost efectuat in perioada iulie 2010- iunie 2011 iar la baza lui stau in jur de 8 milioane de inspectii in service-uri auto.

    In urma studiului TUV s-a realizat si ca numarul automobilelor cu probleme grave a crescut cu 19.7% in 2011. Din totalul automobilelor analizate 26.3% aveau defecte minore iar 53.9% erau lipsite de defecte.

    Cele mai fiablie automobile din perioada analizata sunt Toyota Prius, Toyota Auris, Mazda 2, Volkswagen Phaeton, Porsche Boxter/Cayman, Porsche 911, Toyota Corolla Verso, Toyota RAV4, Honda Jazz si Toyota Yaris.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.