Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Logan si Sandero, vedete la Salonul Auto de la Paris
Dacia Logan si Sandero, vedete la Salonul Auto de la Paris
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 27 Septembrie 2012 10:22

Dacia Sandero si Logan la ParisChiar inainte ca Salonul Auto de la Paris 2012 sa inceapa oficial, presa internationala a inceput sa publice diverse articole despre automobilele care vor atrage atentia iubitorilor de autovehicule. Printre aceste automobile se afla modelele noi ale masinilor Sandero si Logan.


Conform articolului Automotive News, cele mai mari atractii ale Salonului Auto de la Paris vor fi  modelele Dacia, Volkswagen Golf VII si BMW Concept Activity Tourer. Acest eveniment are loc intr-o perioada in care toti producatorii s-au confruntat cu probleme financiare de diferite niveluri, perioada de dupa eveniment fiind una de echilibrare a bugetelor.

La Salonul Auto de la Paris 2012 vor fi prezentate aproximativ 100 de automobile noi de la masini cu pret redus pana la automobile de lux cum ar fi McLaren P1, estimat la pretul de 240.000 de dolari.

Conform revistelor auto printre cele mai importante automobile de la Salon se vor numara si cele doua noi modele imbunatatite de la Dacia, Logan si Sandero care au fost reimprospatate si imbunatatite cu variate dotari. Datorita pretului mic pe care Dacia Renault il cere pentru modelele din marca romaneasca, aceste doua masini ar putea fi exact ceea ce se va cauta in perioada viitoare.

Un alt autovehicul important care isi va face lansarea la Salonul Auto de la Paris este conceptul BMW cu tractiune pe fata.  Pe platforma pe care va fi construit acest automobil se vor construi si doua noi vehicule BMW si Mini.

Automobilul de top care si-a pastrat locul in toti acesti ani dar va fi imbunatatit intr-o mica masura si in acest an este noul Volkswagen Golf. Desi schimbarile aduse acestui automobil nu vor fi semnificative, acest automobil cu siguranta isi va pastra locul in topul celor mai cautate automobile.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.