Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia ofera reduceri pe piata franceza.
Dacia ofera reduceri pe piata franceza.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 13 Aprilie 2011 11:03
Reduceri Dacia pe piata Franceza Pentru prima data de la aparitia marcii romanesti Dacia pe piata franceza, aceasta ofera discoutn de achziitie cumparatorilor francezi. Clinentii francezi din Hexagon pot achizitiona in luna aprilie modelele Dacia Logan la pretul minim de 6.790 euro cu reducerea de 11%.

Modelul Dacia Sandero beneficiaza deasemenea de o reducere de 10% din pretul din catalog. Aceasta decizie pentru reducere a venit in urma scaderii vanzarilor pe piata franceza cu 15,6% in primul trimestru al acestui an. Scaderea a inregistrat un nivel mai mic cu 26.509 unitati.

Desi Dacia se afla la prima ei sesiune de reduceri pe piata franceza, alte marci isi continua politica de promovare prin reduceri de pret. Marcile Opel, Peugeot, Citroen, Suzuki sau Chevrolet ofera reduceri pentru cumparatorii francezi de pana la 4.000 de euro. O mare parte din acest discount il reprezinta prima de casare.

Modelul cu cel mai mare numar de automobile vandute la pret redus este Citroen C3, disponibil la pretul de 8.990 in urma aplicarii reducerii de 4.310 euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.