Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia opreste productia la Mioveni
Dacia opreste productia la Mioveni
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 06 August 2012 11:26

Productia oprita la Dacia Mioveni August 2012Uzina Dacia de la Mioveni din judetul Arges isi va opri de azi productia pana la sfarsitul lunii acestea. Stoparea temporara a activitatilor de productie auto va fi efectuata datorita reviziei tehnice anuale.


    In perioada 6 31 August cea mai mare parte a angajatilor de la uzina Mioveni vor fi in concediu de odihna. Doar cei direct implicati in procesul de revizie si cei din departamentele care nu isi pot intrerupe activitatea vor merge la lucru in aceasta perioada.

    Desi productia la uzina Dacia de la Mioveni a fost oprita de cateva ori, marca si-a continuat cresterea pe piata auto, inregistrand o crestere de 2.5% in vanzari in prima jumatate a anului acesta cu 181.280 unitati vandute.

    Firma producatoare de autovehicule  de origine romaneasca Dacia a fost preluata de catre firma franceza Renault in anul 1999. Aceasta a revenit in forta pe piata auto in anul 2004 cu modelul Dacia Logan, automobilul cu cele mai mari vanzari din istoria firmei.

    In prezent, Dacia Renault comercizaliteaza 7 modele diferite: Dacia Logan si varianta MCV, Dacia VAN, Logan Pick-up, Dacia Duster, Sandero si Sandero Stepway.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.