Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia pregateste un model electric ?
Dacia pregateste un model electric ?
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 13 Ianuarie 2012 15:17

Model Dacia electricRecent, Pro Motor a reusit sa surprinda imagini cu un posibil model Dacia electric. Automobilul surprins putea fi fie varianta de serie a modelului Renault ZOE sau un automobil electric Dacia. Forma automobilului indica faptul ca are o motorizare electrica.

    Renault ZOE a carei caroserie este foarte similara cu modelul surprins de cei de la Pro Motor va probabil vandut la un pret de aproximativ 15.000 de euro. Modelul ZOE va fi lansat anul aceasta. Cat despre existent modelului electric Dacia, va trebui sa aflam informatii oficiale.

    De la dimensiunile automobilui pana la forma caroseriei si a farurilor, modelul surprins indica faptul ca acest model este unul electric si de altfel similar cu modelul ce va urma a fi produs in masa de catre Renault. Unul dintre aspectele marcante ale acestui automobil este mucha din spatele automobilui ce porneste de la portiera din spate.

    Unul din indicatorii ca acest automobil este intr-adevar unul electric este faptul ca automobilul nu prezinta nici un fel de sistem de evacuare a noxelor. Partea frontala a automobilului cu grila de dimensiuni mici sugereaza ca sub capota acestui automobil nu vom gasi un motor termin cu nevoie de racire.

    Modelul Renault ZOE a fost prezentat initial de francezi la Salonul de la Paris in 2010 iar modelul acesta care a circulat recent prin Romania s-ar putea sa il vedem in curand intr-o prezentare oficiala.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.