Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia Sandero ocupa locul sapte in clasamentul ADAC.
Dacia Sandero ocupa locul sapte in clasamentul ADAC.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 04 Mai 2011 11:54

Dacia Sandero ocupa locul 7 pentru fiabilitateModel Dacia Sandero ocupa locul sapte in clasamentul de fiablitate al Clubului Auto German ADAC  la clasa mica, in urma automobilelor Mini, Peugeon 207 sau Mitsubishi Colt. Dacia Sandero a ocupat un loc mai bun decat Volkswagen Polo, Opel Corsa sau Renault Clio.


    Unul dintre aspectele care au dus la plasarea modelului Dacia Sandero pe locul 7 este descarcarea rapida a bateriei si defectiunile la sistemul de aprindere.  In ciuda faptului ca Dacia Sandero este construita pe aceasi platforma cu Dacia Logan, aceasta din urma a ocupat locul 24/27 la clasa automobilelor din segmentul inferior. Problemele modelului Logan constau in defectiunile la senzori, faruri, sistemului de injectie si ale pompei de combustibil.

    Liderului semgmentului de autombile mici din cadrul clasamentului ADAC ramane in contiunare producatorul Mini, urmat de Ford Fusion si Mitsubishi Colt. Studiul Clubului Auto german ADAC se bazeaza pe numarul de reclamatii primite de la posesorii automobilelor mici. Pentru a fi luat in considereare in acest clasament, un model trebuie sa fie comercializat de cel putin trei ani. Clubul Auto German are in parcul auto peste 27 de milioane de autovehicule si peste 17 milioane de membri.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.