Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia si Renault extind vanzarile online in Europa
Dacia si Renault extind vanzarile online in Europa
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 13 Februarie 2013 16:41

Dacia Store, cumpara onlineIn viitorul apropiat serviciile de achizitionare online a automobilelor Dacia si Renault vor fi disponibile in intreaga Europa, nu doar in Romania. Perioada tinta pentru indeplinirea acestui obiectiv este sfarsitul anului 2014 conform oficialilor celor doua companii.


    Cele doua portaluri prin care se vor face vanzarile online de automobile Dacia si Renault sunt Dacia Store respective Renault Retail Group. Cele doua marci auto europene vor investi in acest proiect datorita dezvoltarii rapide a acestui tip de retail in ultima perioada. 

    In viitor din ce in ce mai multe companii producatoare de autovehicule vor trece pe acest tip de vanzare, astfel speculeaza analistii companiei de consultant Frost & Sullivan.

    Conform estimarilor Frost & Sullivan la nivel mondial aproximativ 4% din vanzarile auto ar putea fi facute prin mediul online pana in anul 2020, aceasta totalizand un numar de 4.5 milioane de masini. In prezent numarul vanzarilor online de automobile este de 5.000 de unitati, numar inregistrat in 2011.

    Momentan olandezii interesati sa achizitioneze un automobile Dacia online pot calcula pretul si cumpara online orice model Dacia prin Dacia Store in timp ce in Italia si Marea Britanie se poate calcula doar pretul si se pot plati avansuri pentru masinile Dacia.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.