Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia va vinde masini pe internet.
Dacia va vinde masini pe internet.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Martie 2011 11:43
Dacia_SanderoCei de la Renault vor sa schimbe metoda de distributie a automobilelor din showroomuri pe internet din motivul ca pe perioade de criza, oamenii nu vor sa se deplaseze la showroom pentru orice masina ieftina.
Majoritatea cumparatorilor oricum stiu ce vor sa cumpere inainte sa ajunga la showroom, deci ideea de vanzare pe internet are direct un avantaj. Peugeot doreste deasemenea sa creeze un sistem de vanzare pe internet destinat vehiculelor produse in colaborare cu China Changan Automobile Group care va concura cu vanzarile Daciei Sandero si altor modele ieftine care contribuie la cresterea vanzarilor Renault.

In 2010, vanzarile modelelor ieftine Renault au crescut cu 28%, vanzari de 3 ori mai mari ca in cazul modelelor scumpe. Aceasta suma reprezinta un sfert din volumul total comparativ cu vanzarile din 2007. In comparatie cu Peugeot, Renualt isi va pastra vanzarile traditionale prin showroom, nu isi vor muta vanzarile exclusiv online.

Dacia Sandero este vanduta pe unele piete sub sigla Renault, model expus in showroomuri alaturi de modelul de dimensiuni similare Renault Clio, dar al carui pret este cu 5.500. Renault relateaza ca brandul Dacia nu afecteaza deloc vanzarile Renault, dar va separa dealerii acolo unde vanzarile sunt suficient de puternice pentru a evita confuziile.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.