Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Dacia vinde masini pe internet.
Dacia vinde masini pe internet.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 14 Septembrie 2011 10:03

Dacia vinde automobile pe internet.De joi, 15 septembrie 2011, Dacia incepe testarile pentru noua metoda de vanzare a automobilelor prin intermediul internetului in Italia. Daca aceasta metoda va avea succes, va fi introdusa treptat si in celelalte state Europene.


    Clientii companiei puteau pana in prezent sa isi configureze automobilul pe internet dar nu il puteau cumpara. Steve Norman, directorul de marketing pentru piete globale din Grupul Renault a afirmat ca "Acum, cu numai cateva clickuri pot incheia tranzactia".

    Procesul de achzitie al automobilului va fi astfel: cumparatorul va plati 500 de euro, va oferi informatiile necesare pentru obtinerea cartii de identitate a masinii si va alege dealerul auto de unde va ridica autombilul unde va plati diferenta de pret. In prima transa a testarilor, doar doua modele Dacia vor fi disponibile, berlina Sandero si o serie limitata diesel.

    Testarile vor avea loc pe o perioada de 6-12 luni in Italia, in urma careia se va decide extinderea si in alte tari din Europa. Conform reprezentantii grupului Renault-Dacia, acestia nu vor sa puna la dispozitie si vanzarea automobilelor Renault prin internet.

    Acest model de vanzare a fost anuntat in luna martie a acestui an in scopul de a promova vanzarea automobilelor low cost ale grupului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.