Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Daimler a inregistrat crestere de 71% a profitului.
Daimler a inregistrat crestere de 71% a profitului.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 02 Mai 2011 09:46

Mercedes-Benz SLRDaimler Group, producatorul german a inregistrat o crestere de 71% a profitului in primul trimestru al acestui an, fata de acesi perioada a anului trecut, fara a lua in considerare taxele si dobanzile care ajung pana la 2,03 miloarde de euro.


    Profitul estimat pentru aceasta perioada a fost initial de 1,99 miliarde euro dar a fost depasit. Marca Mercedes- Benz din cadrul grupului Daimler a vandut in primul trimestru al acestui an peste 48.000 de automobile in China, cea mai mare piata auto din lume. Aceasta suma a fost cu 82% mai mare decat in primele trei luni ale anului trecut.

    Anul trecut, Grupul Daimler a inregistrat in profit net de 4.7 miliarde de euro in urma pierderilor raportate in 2009 in valoare de 2,6 miliarde de euro. Previziunile pentru vanzarile automobilelor Mercedes-Benz spun ca aceasta divizie va atinge anul acesta un nivel record de peste 1.2 miloane de automobile vandute. Cele mai multe vehicule este presupus sa fie din modelele S-Class.

    Cea mai mare piata auto din lume, piata Chineza a adus cresteri in vanzari pentru toti producatorii de autovehicule de lux, cum ar fi Volkswagen, Audi si Mercedes Benz. Vanzarile produselor de lux sunt in contiuna crestere pe piata Chinei.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.