Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> De ce nu sunt alese masinile electrice.
De ce nu sunt alese masinile electrice.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 22 Septembrie 2011 10:11

Studiu automobile electriceConform unui studiu Deloitte, automobilele electrice nu sunt cumparate in ritmul in care ar spera producatorii datorita faptului ca acesetea au o durata de incarcare prea mare. Acestea ar avea succes mai mare daca durata de incarcare ar fi de cel mult 2 ore si ar avea o autonomie de circa 320 km.


    In urma acestui studiu, s-a descoperit ca din cei 13.000 de soferi chestionati doar 5% sunt multumiti atat de autonomia automobilului lor electric de 160 km cat si de timpul de incarcare al bateriei electrice.

    Studiul Deloitte a fost realizat cu un numar de 13.000 de participanti din 17 tari printre tare, Italia, Turcia, Spania, India si China, soferii chestionati din aceste tari afirmand ca sunt interesati de masinile electrice, pe cand soferii din Japonia, Belgia, Germania, Franta si Marea Britanie spun ca sunt din ce in ce mai putin interesati de automobilele electrice.

    Dintre toti participantii la studiu, japonezii au fost cei mai nemultumiti de timpul de incarcare a bateriilor automobilelor electrice, acestia dorind ca aceasta sa se incarce in cel mult 30 de minute. Din intregul esantion, 85% au declarat ca cei mai importanti factori legati de masinile electrice sunt timpul de alimentare si autonomia vehiculului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.