Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> DN 66 va fi modernizat cu 150 mil.lei
DN 66 va fi modernizat cu 150 mil.lei
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 05 Iulie 2012 09:55

Reabilitare DN 66Contracul pentru lucrarile de modernizare a Drumului National 66 intre localitatile Bumbesti Jiu si Petrosani a fost atribuit asocierii Copisa Constructora Chiruli Andrea Impresa Individuale de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.


    Valoarea contractului este de 149.7 milioane de lei pentru reabilitarea drumului national de 33.5 kilometri din defileul Jiului. Durata de executie a acestui proiect este de doi ani iar lucrarile vor incepe in urmatoarele doua luni. Intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, acestia vor urmari cu atentie desfasurarea acestora, referindu-se la executia lucrarii.

    In acelasi comunicat, Ovidiu Silaghi a afirmat ca: "In 12 iunie 2012 am efectuat receptia lucrarilor de pe tronsoanelor Petrosani - Baru si Hateg - Simeria, in 19 iunie am demarat licitatia pentru tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu, iar acum am semnat contractul de lucrari pentru reabilitarea portiunii dintre Bumbesti Jiu si Petrosani. Una dintre prioritatile mele este finalizarea proiectelor de reabilitare pe intreaga portiune din Romania a drumului european E79, pe ruta Oradea - Deva - Targu Jiu - Craiova - Calafat. Desi acordul de imprumut cu Banca Europeana de Investitii pentru finantarea reabilitarii drumurilor de pe aceasta ruta a fost semnat in 2002, pana in 2012 nu s-a reabilitat nici macar o treime din aceasta axa".

    Reabilitarea acestui drum national va deveni problematic datorita reliefului si prezenta caii ferate Simeria Filiasi.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.