Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Documentatii pentru exproprierii in valoare de 1.6 mil. euro
Documentatii pentru exproprierii in valoare de 1.6 mil. euro
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 08 Decembrie 2014 13:22

Exproprieri Sebes - Turda CNADNRCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va semna un contract in valoare de 1.6 milioane de euro pentru realizarea documentatiei necesare pentru exporprieri privind constructia autostrazii Sebesc Turda.

 

Autostrada Sebes Turda are o lungime totala de 70 de kilometri iar valoarea totala a proiectului de constructie a depasit suma de 500 de mil de euro. Acest contract vizeaza servicii pentru intocmirea documentatiei tehnice necesare dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare pentru executarea lucrarilor de constructie a autostrazii.

Localitatile in care vor fi expropriate imobile sunt: Sebes, Alba Iulia, Ciugud, Sintimbru, Galda de Jos, Teius, Aiud, Radesti, Miraslau, Unirea (jud. Alba), Moldovenesti, Mihai Viteazu si Calarasi (jud. Cluj).
Valoarea acordoului la care se vor raporta ofertantii in elaborarea propunerii financiare etse de 3.93 milioane de lei, fara TVA. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va putea opta ulterior sa achizitioneze servicii similare de 1.96 mil. de lei, astfel ca valoarea totala a proiectului sa ajunga pana la 5.9 mil. lei.

Conform informatiilor CNADNR au fost identificate 4.720 de imobile care vor fi expropriate iar suprafata totala afectata este de 9 milioane de metri patrati. Contractul va avea o durata de 18 luni de la data atribuirii iar acesta este finantat din fonduri bugetare.

Furnizorul serviciilor care va fi contractat va fi stabilit prin licitatie deschisa pentru pretul cel mai mic. Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 22 Ianuarie 2015. Autostrada are o lungime totala de 70 de kilometri iar proiectul a fost impartit pe 4 loturi.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.