Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Doua noi proiecte IT la Ministerul Transporturilor
Doua noi proiecte IT la Ministerul Transporturilor
Scris de Gabriel C   
Marţi, 02 Noiembrie 2010 16:09
ministerul-transporturilorMinisterul Transporturilor au semnat doua contracte de finantare europeana ce viseaza achizitionarea de servicii de consultanta pentru un viitor posibil sistem IT care sa ajute la magamenetul investitiilor precum si un nou sistem IT care sa centralizeze informatiile financiare ale Ministerului.

Proiectele vor avea astfel parte de o finantare de 2,56 milioane de lei bani oferiti in cadrul Programului Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice (POS-CCE) cu cofinantare din partea Fondului European de Dezvoltare Regionala.

Sistemul ICT de interoperabilitate si centralizare a informatiilor financiare pentru Ministerul Transporturilor este un proiect IT ce va beneficia de o finantare de 852.000 de lei, bani care vor fi folositi pentru servicii de consultanta, audit, management de proiect, training, echipamente IT si aplicatii software licentiate, informare si publicitate. In paralel, cel de-al doilea proiect se va numi Sisteme de interoperabilitate pentru management, urmarire si transparenta publica a investitiilor si lucrarilor realizate de catre institutiile aflate in subordinea, coordonarea sau sub autoritatea MTI". Valoarea celui de-al doilea proiect se ridica la suma de 1,71 milioane de lei, bani ce vor fi utilizati in scopul achizitionarii de servicii de consultanta, organizare de training si cursuri de informare profesionala, campanii de awareness si publicitate.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.