Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Fiat concurenta Dacia pe piata low-cost
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 06 Februarie 2013 12:37

Fiat Low cost competitor pentru Dacia LoganDirectoul General al grupului Italian producator de automobile Fiat, Sergio Marchionne a declarat recent ca urmeaza a fi lansat un nou automobile Fiat care va fi competitor direct cu Dacia pe piata automobilelor low-cost.


    Oficialii Fiat spun ca daca planul va fi aprobat noul lor automobil va fi produs in afara Europei pentru a reducerile costurile de productie. Intr-o declaratie oficiala Sergio Marchionne a spus: "Ne intrebam daca este loc pentru un brand low-cost precum Dacia in lumea Fiat"

    Producatorul italian se prezinta cu o capacitate de productie excedentara in uzinele italienei dar directorul general Fiat spune ca daca automobilul ar fi produs in Europa acesta ar ajunge la pretul de 7.450 de euro si proiectul nu ar fi profitabil.

    Analizele lansarii unui automobil low-cost Fiat atesta faptul ca pentru a fi viabil acest proiect, productia automobilul trebuie executata in afara Europei. Acest proiect a fost analizat intern la Fiat in ultimii 5 ani dar nu s-a concretizat nimic deoarece conducerea firmei a fost de parere ca acest proiect nu ar fi profitabil.

    Unul dintre numele luate in considerare de Fiat pentru acest autuomobil a fost Innocenti, una dintre marcile achizitionate de Fiat in anul 1990. Alte variante au fost combinatii de litere sau numere, cum ar fi ABC sau 123.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.