Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Filmare in premiera a noului model Dacia Lodgy.
Filmare in premiera a noului model Dacia Lodgy.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 30 Ianuarie 2012 11:05

Filmare Dacia LodgyNoul automobil de la Dacia, care va fi lansat pe piata auto a Marii Britanii anul aceasta a fost filmat recent de un pasionat al automobilelor. Filmarea arata modelul Dacia Lodgy din exterior si prezinta forma generala a produsului finit.


    Modelul Dacia Lodgy va fi fabricat atat la uzina Dacia din Tanger - Maroc cat si in Romania la Mioveni,  ca un produs special pentru piata auto a Marii Britanii. Numele acestui model este derivat de la cuvantul englezesc lodge. Conform producatorului, numele automobilului vrea sa faca o legatura directa cu trasatura estentiala a acestui model.

    Dacia Lodgy este un model spatios ce poate gazdui o familie intreaga. Dacia Lodgy va fi prezentat in mod oficial in acest an in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Dacia Lodgy va fi un automobil de familie si va fi vandut in doua variante, fie cu 5 sau 7 locuri.

    Pretul minim la care va putea fi achzitionat acest automobil este de 12.000 de euro, comform producatorului. Primele imagini cu automobilul in starea lui de lansare au fost fimlate de catre un pasionat de automobile. Filmarea acestuia a fost urmatoare:


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.