Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Fleet Management Services vrea o crestere de 50% a flotei auto.
Fleet Management Services vrea o crestere de 50% a flotei auto.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Martie 2011 11:39
fleet-management-solutionsFurnizorul de servicii de management de flote auto si leasing operational, Fleet Management Services. estimeaza o crestere de pana 50% de la 2000 la 3000 de autovehicule, a flotei auto administrate si o majorare a cifrei de afaceri cu 20%.
FMS are in administrare autoturisme din marcile Skoda, Dacia, Renault, Peugeot, Ford, si Volkswagen si in 2010 a livrat si primul autoturism hibrid, Toyota Prius. Anul trecut FMS a obtinut o cota de piata de 45% si estimeaza o cota de 50% pentru anul 2011. In 2011, aproximativ 140 de masini administrate de Flee Management Services vor ajunge la scadenta si vor fi vandute dealerilor de masini rulate. FMS va efectua evaluarea acestor automobile.

Fleet Management Services va investi in 2011 in extinderea pretentei in tara prin lansarea de noi produse si servicii, cresterea retelei de furnizori, parteneri si personal. Anul acesta firma estimeaza o cifra de afaceri de 13 mil. lei.

Fleet Management Services este printre primii prestatori de servicii de inchirieri auto si administrare a flotei auto din Romania si are 350 parteneri in toata tara. FMS opereaza in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca si este condus de o echipa cu peste 15 ani in Management de parcuri auto.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.