Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Fluidizarea traficului pe Valea Prahovei
Fluidizarea traficului pe Valea Prahovei
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 08 August 2013 10:22

Pasarele pe valea prahoveiConform autoritatilor judelui Prahova, un nou proiect a fost aprobat in scopul fluidizarii traficului pe Valea Prahovei. Acest proiect va avea in vedere constructia a 4 pasarele peste DN1. Investitia totala va fi de aproximativ o jumatate de milion de euro.

 

Autoritatile judetului Prahova a afirmat ca proiectul de jumatate de milion de euro va fi finalizat la jumatatea lunii August. Conform acestora, amplasarea pasarelelor va incepe de saptamana viitoare si vor fi deschise pietonilor in 14 August.

Mircea Cosma, Presedintele Consiliului Judetean Prahova a declarat ca in medie, o astfel de pasarela va costa pe la 80.000 de euro plus TVA. Acesta a mai afirmat ca de achizitia lor nu se vor ocupa autoritatile locale sau cele judetene ci administratorul drumului, CNADNR.

Conform presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania se va ocupa de achizitia pasarelelor iar autoritatile locale se vor ocupa de “racordarea trotuarelor cu pasarelele”.

Acesta a mai afirmat si ca in cursul zilei de Marti 06. August 2013 au fost sapate fundatiile pentru cele patru pasarele peste DN1 pentru ca acestea sa poata fi amplasate luni noaptea.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.