Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Ford B-Max a fost prezentat la Geneva.
Ford B-Max a fost prezentat la Geneva.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 07 Martie 2012 11:46

Ford B-Max prezentat la Geneva.Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva a fost lansat modelul B-Max, construit la noi in Romania. Primele livrari ale acestui automobile vor avea loc in luna iulie a acestui an iar pretul automobilului va fi anuntat pe parcursul acestei luni.


    Directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford, Henrik Nenzen a declarat urmatoarele: "Pretul modelului Ford B-Max va fi anuntat pe 22 martie. Prima livrare are loc la finalul lunii iulie, iar lansarea oficiala va fi facuta in septembrie".

    Automobilul Ford B-Max este cel mai sigur automobil produs in Romania conform testelor NCAP de la care se asteapta sa primeasca 5 stele. Pentru a oferi siguranta aditionala acestui automobil s-a folosit aliaj de otel ultra-rezistent pentru constructia caroseriei si portierelor.

    Unul dintre aspectele definitorii ale acestui automobil este lipsa stalpilor centrali, acestia fiind integrati in portiere. Portierele acestui automobil sunt glisante si ofera o deschidere de 1.5 metri pe fiecare parte a masinii. Odata cu lansarea acestui automobil la Salonul Auto de la Geneva va ajunge in curand si in showroom-urile de peste tot.

    La acest salon auto a fost prezentat conceputl Turneo Custom, cu un motor diesel de 2.2 litri Duratorq cu putere de 155 cai putere. Printre celelalte modele prezentate de Ford la Salonul Auto de la Geneva a fost si noul model SUV pe nume Kuga.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.