Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Ford va produce noul model B-Max la Craiova.
Ford va produce noul model B-Max la Craiova.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 01 Martie 2011 13:07
ford-b-max-side_74Noul model Ford B-Max va fi un automobile cu 5 locuri dar ca dimensiune va fi mai mic decat MPV-ul Grand C-Max cu care se aseamana ca design. Masina va fi prezentata la 1 Martie in Romania si urmeaza sa fie produsa in anul 2012.

Desi nu a fost confirmat official nimic inca se speculaza ca Ford va produce in jur de 150.000 de unitati pe an. Anul trecut Ford a construit in Craiova a construit aproximativ 10.000 de utilitare Transit Connect si planuieste sa atinga cota de 200.000 de masini pe an dupa intrarea in productie a lui B-Max.

Modelul B-Max va intra in productie la Craiova in septembrie, cu un an intarziere fata de data tinta. Acest model va fi construit pe platform utilizata la constructia modelului Fiesta folosit din 2008. Ford B-Max va inlocu modelul Fusion lansat in 2002 a carei vanzare a scazut in anul 2007. Ford urmeaza sa produca la Craiova si un vehicul care sa inlocuiasca Transit Connect, un motor pe benzina cu trei cilindri turbo din familia EcoBoost si doua modele de mini-van mai mari: C-Max si S-Max.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.