Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> In 2011 se va lucra doar la Coridorul IV Paneuropean
In 2011 se va lucra doar la Coridorul IV Paneuropean
Scris de Gabriel C   
Luni, 29 Noiembrie 2010 18:17
coridorul4paneuropeanPentru ca inca traim vremuri de criza economica si lipsa de fonduri constituie o problema majora, toate resursele Ministerului Transporturilor vor fi destinate in 2011 finantarii  lucrarilor la coridorul IV paneuropean.

Alte proiecte precum autostrada Transilvania si Comarnic-Brasov urmeaza sa intre in stand-by.
Potrivit lui Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, coridorul IV este extrem de important deoarece leaga vestul tarii de Marea Neagra.

Daca lucrarile vor decurge fara probleme, ministrul Anca Boagiu se asteapta ca in anul 2013 sa fie terminati cel putin 530 de kilometri din aceasta autostrada. Astfel, in primul trimestru al anului urmator se vor semna contracte in valoare de 1,6 miliarde de euro pentru tronsoanele Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj si Orastie-Sibiu. Totodata, domnul Pistru ne asigura ca “la sfarsitul anului 2011, vom finaliza lucrarile la centura Arad si la tronsonul Arad Timisoara. Speram sa finalizam si Cernavoda-Constanta". Valoarea proiectului pentru centura orasului Arad si tronsonul Arad Timisoara se ridica la aproximativ 160 de milioane de euro.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.