Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> In programul Rabla s-a inscris si Audi si BMW.
In programul Rabla s-a inscris si Audi si BMW.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 13 Aprilie 2011 11:02
Audi si BMW in Programul Rabla Conform Administratiei Fondului pentru Mediu, s-au inscris recent pe lista dealerilor in programul Rabla si producatorii de automobile Lexus, Toyota prin dealerii Toyota Romania, Audi prin Tess Brasov si altele si BWM prin dealerul din Oradea, Group West Premium.

Reducerile de pana la 2.700 de euro a devenit si mai atractiva, astfel cumparatorii de automobiel care au casat trei automobile si sunt in poseseia a trei tichete isi pot cumpara nu doar automobile din segmentul inferior, ci si automobile premium.

Alin Tapalaga, directorul general al Porche Inter Auto a spus : "Acum prima de casare de 2.700 de euro a ajuns s? conteze chiar ?i pentru clien?ii din segmentul premium, indiferent de modelul achizi-?ionat. n plus, acest program ajut? dealerul s? ofere un discount suplimentar ntr-o perioad? n care marja de profit este la un nivel minim".

Cel mai ieftin model Audi comercializat prin programul Rabla este A1, la pretul de aproximativ 15.000 de euro cu reducerea de 2.700 euro. Audi A3 Urban Edition poate fi achizitiona la 16.500 euro cu reducere.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.