Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Inmatricularile Dacia si Renault au scazut in Germania
Inmatricularile Dacia si Renault au scazut in Germania
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 04 Mai 2011 11:49

Inmatricularile Dacia au scazut in GermaniaInregistrarile pentru autoturismele din grupul Dacia-Renault au suferit o scadere de 6% in luna aprilie pe piata Germaniei la 12.900 automobile inmatriculate in timp ce piata auto germana a crescut cu 2.6%  conform Oficiului de Inmatriculari Auto german.


    In urma analizelor efectuate de Oficiul de Inmatriculari Auto german, dintre cele 32 de marci luate in calcul, 18 au suferit o scadere a vanzarilor in timp ce restul au sustinut un avant. Inclusiv marcile Renault si Dacia au suferit scaderi, de la 5,3 procente la 4,8 procente.

    Aceasta situatie vine in urma situatiei favorabile a marcilor Renault Dacia de la inceputul anului, cand inmatricularile pentru aceste marci au urcat cu 13,2%, la 53.600 unitati, aceasta in concordanta cu cresterea pietei auto in Germania cu 10,7%.

    Producatorul francez de automobile Renault a avansat incet cu o crestere a cotei de piata de la 5,1% la 5,2% in primele 4 luni ale anului. Din cele 32 de marci, doar patru au suferit o scadere a inmatricularilor in aceasta perioada.

    Liderul in vanzari pe piata germana este in contiunare Volkswagen, cu o cota de piata de aproape 32%, urmata imdeiat de BMW-Mini cu 9,6%, Mercedes cu 8,3%, Audi cu 8,1%, Opel cu 7,8%, Ford cu 7,3, urmate de Renault-Dacia si Skoda cu 3,7%.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.