Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Iveco ţinteşte către o cotă de piaţă mai mare

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Iveco ţinteşte către o cotă de piaţă mai mare
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 12 Ianuarie 2009 13:05
iveco Iveco şi-a manifestat public intenţia de a-şi creşte cota de piaţă în următorii 5 ani, de la 8% în prezent  până la 15% în 2011.
Nume de referinţă pe piaţa camioanelor mici şi medii, Iveco plănuişte să-şi atingă ţinta prin  restructurarea sectorului de distribuţie şi prin introducerea unei noi reţele de dealeri specializaţi cu  franciză.

În acest sens, Henk van Leuven, Direcor Iveco în Marea Britanie, afirmă: "Ştim că anul 2009 va fi unul  provocator dar, suntem încântaţi pentru că în ciuda crizei, există loc pentru alte oportunităţi. Ne dorim  o înnoire a utilajelor de care dispunem şi să promovăm noi dealeri licenţiaţi pentru a maximiza profitul  şi pentru a ne creşte cota de piaţă"

Constructorul italian va avea mult de lucru pentru atingerea acestor procente, datele statistice  nefiindu-le deloc favorabile în ultimii doi ani, timp în care, chiar dacă vânzările în unităţi au crescut,  acestea au reprezentat doar o cotă de 11,3% respectiv 10,8% din totalul vânzărilor pe acest segment în  2007 respectiv 2008.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.