Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Japonezii creeaza 3000 de locuri de munca la Braila
Japonezii creeaza 3000 de locuri de munca la Braila
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 23 Ianuarie 2015 10:04

uzina-yazaki-brailaCompania japoneza Yazaki au investit aproximativ 40 de milioane de euro intr-o uzina la Braila. Aceastia au creat 3000 de locuri de munca in domeniul fabricatiei de componente auto. Angajarile la compania japoneza, una dintre cele mai mari din domeniu au inceput de saptamana aceasta.

 

Investitorii japonezi de la Yazaki vor angaja in perioada urmatoare: ingineri, mecanici, sudori, electricieni, soferi si specialisti in IT. Cei de la Yazaki vor pregati de asemenea si programe de calificare si perfectionare a viitorilor angajati pentru a crea o echipa de profesionsti.

Persoanele interesate de un loc de munca la uzina Yazaki de la Braila isi pot depune CV-ul zilnic de luni pana vineri.

Yazaki, unul din cei mai importanti fabricanti de componente auto a investiti 40 de milioane de euro in uzina de pe malul Dunarii. Managerul General Yazaki Romania Mehmet Sonmez a declarat urmatoarele: "Romnia reprezint? o loca?ie competitiv? ?i strategic? pentru industria auto ?i credem c? aceast? ?ar? are un poten?ial mare din punct de vedere al locurilor de munc? ?i al performan?ei".

Astfel compania japoneza va crea 3000 de locuri de munca intr-un judet in care numarul total de someri a ajuns la 21.000 in ultimii ani.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.