Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Kia Provo, prototip prezentat la Geneva
Kia Provo, prototip prezentat la Geneva
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 13 Martie 2013 11:42

Kia ProvoCu ocazia Salonului Auto de la Geneva editia 2013, Kia a lansat noul prototip numid Provo. Acest automobil este un hibrid care se aseamana mult cu un Nissan Juke-R. Hibridul Provo va avea un motor cu injectie directa de benzina si supraalimentare prin turbo pe langa componenta electrica.


Puterea generata de motorul de 1.600 cmc al acestui automobil este de 204 Cai Putere in timp ce motorul electric are un aport de 45 CP.

Kia Provo este un automobil din categoria B cu dimensiunile urmatoare: 3.88 metri lungime, 1.77 metri latime si 1.35 metri inaltime. Acest automobile are o alura de Nissan Juke, cu spoilere joase ce ii ofera un look blindat, aripi evazate si plafon portocaliu suspendat in partea posterioara  a masinii de o rama metalica arginitie.

Stalpii parbrizului la Kia Provo sunt ascunse in suprafata vitrata a acestuia ca la Mini Paceman. Kia Provo este echipat cu faruri din LED-uri programabile si au o forma triunghiulara. Aceste faruri pot fi folosite pe ambele faze cat si in configuratie speciala pentru racing.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.