Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Licitatie pentru constructia unei autostrazi, anulata in instanta.
Licitatie pentru constructia unei autostrazi, anulata in instanta.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 05 Octombrie 2011 10:00

Licitatia pentru autostrada Timisoara-Lugoj anulata in instanta.In ultimele sase luni, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ( CNADNR) a incercat sa desemneze o companie care sa realizeze lucrarile pe autostrada Timisoara-Lugoj din Coridorul IV Paneuropean, doar sa fie impiedicata saptamana aceasta.


    Ieri, 3 octombrie, Curtea de Apel Bucuresti a obligat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale sa reevalueze ofertele pentru constructia acestui tronson de autostrada si sa clarifice problemele cu castigatorul initial al licitatiei.

    Daniela Draghia, directorul general CNADNR a declarat ca se vor reevalua ofertele, hotararea fiind motivata intr-un termen de 30 de zile. In urma acestor actiuni, un nou contract de constructie a acestui tronson de autostrada va fi semnat in cel putin doua luni.

Reevaluarea ofertelor:

    Doua decizii au mai fost inaintate, una din partea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si o decizie a Curtii de Apel inainte de cea de ieri a instantei, care toate sustineau acelasi lucru, reevaluarea ofertelor.
   
    In data de 30 mai si 20 iulie, CNSC a recomandat reevaluarea ofertelor si lamurirea situatiei in urma contestatiilor depuse de Tehnologica Radion in urma faptului ca italienii de la Cossi nu indeplineau conditiile necesare pentru a participa la licitatie. In data de 19 septembrie CNADNR a fost obligata sa reevalueze ofertele si sa emita noua procedura de licitatie pentru lotul 2.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.