Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Lucrari de modernizare a infrastructuri langa uzinele Ford si Renault.
Lucrari de modernizare a infrastructuri langa uzinele Ford si Renault.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 04 Noiembrie 2011 11:14

Lucrari Infrastructura Dacia Renault si Ford.In urma unei intalniri a Ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu cu o delegatie a Automobile Dacia a fost anuntata o viitoare investitie in lucrari de infrastructura in jurul uzinei Renault si Ford in viitorul apropiat.

   
    Anca Boagiu a declarat astfel: „Ministerul pe care īl conduc are un rol extrem de important īn dezvoltarea economic? a Romāniei, atāt direct prin locurile de munc? nou-create ?i materialele de construc?ii utilizate la obiectivele de infrastructur?, dar ?i indirect prin construirea conexiunilor necesare pentru centrele economice de produc?ie. Tocmai de aceea, proiectele care vizeaz? dezvoltarea infrastructurii necesare īn jurul uzinelor Renault ?i Ford de la Mioveni, respectiv Craiova, sunt o prioritate pentru noi.

    Cu ocazia acestei intalniri, s-a mai discutat si depsre lucrarile de infrastructura pe DN 73 si drumul de legatura DN 73D pentru a imbunatati traficul spre uzina. Lucrarile de modernizare a drumului Pitesti – Campulung si Brasov sunt inca in stadiul de proiect cu contract semnat, finantarea venind de la bugetul de stat. Contractul pentru lucrarile de largire a benzii DN 7 Baldana – Titu va fi pus la licitatie in curand de asemenea.

    Astfel, putem spune ca in Romania exista proiecte de peste 250 de milioane de euro in jurul uzinelor Renault si Ford. Dat fiind faptul ca Dacia Renault a investit 2 miliarde de euro si a cret peste 17.000 de locuri de munca in Romania este de inteles faptul ca infrastructura in jurul uzinei ar fi o prioritate.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.